23948sdkhjf

Millioner bremser lancering af Airtames computer-gadget

Trods en dansk rekord i crowdfunding på 7 mio. kr. må Airtame udskyde lanceringen af deres computer-gadget til oktober. Millionerne har krævet bedre komponenter og større tilpasning.
Tidligere på året satte folkene bag virksomheden Airtame dansk rekord i crowdfunding og hentede hele 7 mio. kr. til udvikling og produktion af en enhed, der via wi-fi kobler computeren til tv’et, skriver dagbladet Børsen.

De mange millioner har midlertid været lidt af en bremseklods for virksomheden, som nu udskyder lanceringen af enheden til oktober.

Læs også: Indsamling sætter Airtame-gadget i produktion

I et interview med Børsen forklarer stifter Brian Kyed, hvorfor udvikling og produktion er trukket i langdrag.

- Af flere grunde. I vores kampagne for at få almindelige mennesker til at investere i os satte vi undervejs nogle mål, som vi ville opfylde med produktet, hvis vi nåede op på bestemte beløb. Vi spurgte også folk, hvad de godt kunne tænke sig, at produktet kunne gøre – eller gøre bedre. Og da vi fik så mange penge, kunne vi bl.a. gå tilbage og købe bedre komponenter. Det har så krævet en masse tilpasning. Og det samme har nogle af folks ønsker til produktet.

Ud over forsinkelsen har de mange penge også betydet, at Airtame har indledt et samarbejde med RTX Telecom i forbindelse med udviklingen af enheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062