23948sdkhjf

Damm Cellular Systems udvider

Kommunikations-virksomheden overtager Dansk Metals 350 kvadratmeter store ejendom i Sønderborg.
Indenfor det seneste halve år har virksomheden øget antallet af ansatte med 10 procent til 55 medarbejdere, men antallet kunne let være endnu større, da firmaet har et stort behov for ingeniører med en merkantil baggrund.

Damms fremgang er så markant, at virksomheden er kommet i pladsmangel, og derfor har overtaget naboejendommen, der hidtil har huset Dansk Metals afdelingskontor i Sønderborg. Her indretter man nu lokalerne, som blandt andet skal benyttes til repræsentative formål.

Damm Cellular Systems er en af verdens førende virksomheder indenfor udvikling af kommunikationsløsninger baseret på Tetra digitale radiosystemer. Løsningerne anvendes blandt andet inden for det civile og militære beredskab, transportsektoren, olie og gas, minedrift, lufthavne og havne.

Virksomheden er grundlagt og ejet af Hans Damm, men sidste år overtog Kjeld Pharao, 49 år, overtog posten som administrerende direktør. Hans Damm har i stedet sat sig i spidsen for virksomhedens udviklingsafdeling. Her er udfordringen blandt andet at udnytte både bredbånds- og Tetra-teknologiens muligheder i nye brugerorienterede løsninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063