23948sdkhjf

Bernstein klar til at indtage Sjælland

Endnu en udvidelse af lagerkapaciteten og ansættelsen af en sælger på Sjælland skal sætte yderligere skub i væksten hos Risskov-virksomheden Bernstein A/S.
Jens Peter Bendixen kom til Bernstein A/S som administrerende direktør i 2008 i en mildest talt turbulent periode.

- Jeg har været i virksomheden i seks år, og det har jo ikke været de nemmeste år at komme ind i virksomheden med krisen kørende for fuld musik. Der har ikke været meget medvind. Men alligevel har vi formået at holde fast i vores kunder og i markedet og formået at tjene penge, fortæller direktøren, der nu står over for endnu en udvidelse af virksomhedens lagerkapacitet og samtidig har ansat en fast sælger til Sjælland.

- Jeg har selv kørt på Sjælland, og vi har også en anden sælger, der har haft kunder der, men vi har savnet en fast mand på Sjælland. Vi har indtil nu formået at holde fast i det, vi har haft på Sjælland, men vi har ikke formået at vækste og udnytte det potentiale, der er der. Det skal vi til nu, fortæller Jens Peter Bendixen til Electronic Supply.

Men fast sælger på Sjælland eller ej, så har den tyskejede virksomhed formået at vokse i Danmark. Og det skyldes ifølge direktøren udover fantastiske medarbejdere, at den tyske ejerfamilie har tillid til den danske del af koncernen og tør geninvestere det danske overskud i Bernstein A/S – blandt andet ved endnu engang at udvide lagerkapaciteten i Danmark og ansætte en ny lagermand.

- Ejerkredsen har ladet os beholde overskuddet her i Danmark til udvidelser, og det er jo et tegn på, at de tror på os, lyder det fra direktøren, der kan fortælle, at lagerkapaciteten, alene imens han har stået i spidsen for Bernstein A/S, er næsten firedoblet.

Og der er også god grund til at tro på Risskov-virksomheden, der år efter år leverer overskud, mener direktøren, der kan glæde sig over en ordreindgang, der ligger væsentligt over budget. Samtidig glæder han sig over, at den øgede lagerkapacitet nu gør det muligt for virksomheden at bestille hjem til sine kunder og have varerne liggende. Det giver nemlig mulighed for en hurtigere levering, når kunderne efterspørger varerne.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094