23948sdkhjf

HP Elektronik-montage skifter ud i ledelsen

Ejer Tommy Petersen overtager den daglige ledelse af virksomheden, hvor Thor Mønsted efter to et halvt år på posten stopper som direktør.
I mandags modtog medarbejderne hos HP Elektronik-montage nyheden om, at virksomheden skal have ny direktør. I forbindelse med ønsket om at styrke sig strategisk, og for igen at få en større kontrol over den daglige drift, har ejerne bag HP Elektronik-montage, Hanne og Tommy Petersen, foretaget en række ændringer i selskabets ledelsesstruktur. Ændringerne i ledelsesstrukturen blev vedtaget på generalforsamlingen i torsdags.

- Thor Mønsted har ikke diskvalificeret sig som direktør. Han overtog ledelsen og havde en bunden opgave i en tid, hvor vi virkelig manglende ordrestyring og planlægning. Men vi mener nu, at vi er gået lidt i stå, og vi vil gerne fokusere mere på værdibaseret ledelse i stedet for resultatorienteret ledelse. Det er et område, hvor vi ejere mener, at vi kan gøre en markant forskel i markedet, siger den nye direktør Tommy Petersen.

Ny bestyrelsesformand
Udover en udskiftning på direktørposten har ejerne også indsat en ny bestyrelsesformand. Her er valget faldet på Tau Steffensen.

- Tau Steffensen har ikke en baggrund inden for EMS-industrien, men har i mange år drevet egen produktions- og handelsvirksomhed, og det er denne erfaring sammenholdt med hans mangeårige ledelses- og bestyrelseserfaring fra både store og små virksomheder, der gør, at vi har valgt ham til at hjælpe os i de kommende år, siger Tommy Petersen.

Hanne og Tommy Petersen har ejet HP Elektronik-montage siden 2001. Indtil for to et halvt år siden var Hanne Petersen direktør, hvor posten blev overdraget til den daværende produktionsleder Thor Mønsted, der nu er forhenværende direktør.

- Hanne og jeg er overbeviste om, at vi med disse ændringer i vores ledelsesstruktur har skabt de bedste forudsætninger for en fortsat positiv udvikling i selskabet til gavn for både vores medarbejdere, kunder og leverandører, siger Tommy Petersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078