23948sdkhjf

Strongit rykker til Sjælland

Udviklingshuset etablerer sig på Sjælland, hvor virksomhedens tredje afdeling åbner i Ballerup.
Efter mere end 4 års virke med primært fokus på det jyske og fynske marked vælger konsulent- og udviklingshuset Strongit nu at etablere en afdeling World Trade Center i Ballerup. Det bliver firmaets tredje afdeling.

- Vi er rigtig godt etableret i det jyske og fynske og set i lyset af den vækst vi siden opstarten har oplevet og senest her i 2014, hvor vi er tæt på 100% vækst på omsætning og bundlinje og dermed rigtig mange tilfredse tilbagevendende kunder, så er tiden jo til en geografisk ekspansion. Vi kan ikke betjene Sjælland tilfredsstillende fra Jylland, så derfor er det helt naturligt at etablere os tæt på de mange mulige sjællandske kunder, og derfor er valget faldet på Ballerup” udtaler firmaets direktør Peter Eberle og tilføjer:

- Det bliver spændende at få fokus på det sjællandske marked, for vi har et godt koncept med mulighed for både konsulentservices hos kunder eller at kunden ligger udviklingsopgaven ud til os. Vi har mere end 140 seniorkonsulenter i vores konsulentpool i nationalt regi, som besidder de kompetencer der efterspørges blandt kunderne, så derfor er det meget sjældent at vi ikke har hvad der efterspørges. Er det tilfældet, så har udenlandske samarbejdspartnere, som kan fremskaffe den rette kandidat.

To nyansættelser
STRONGIT har på det seneste styrket virksomheden på det kommercielle område, senest med ansættelsen af Henrik Daubjerg, som General Manager for STRONGIT Vejle.
Til at varetage salget ud fra Ballerup kontoret, har man ansat Jørgen E. Christensen, der med en baggrund som akademiingeniør, svagstrøm og de sidste 8 år som salgschef i bl.a. DIS og Prevas, har den helt rette profil og baggrund til jobbet.

- Det sjællandske område er yderst interessant for os, og vi har store forventninger, men er da også ydmyg omkring udfordringen. Men med samme approach og fokus som vi lagde for dagen, da vi startede STRONGIT i august 2010 med fokus på et professionelt forretningskoncept over for både kunder og leverandører, er jeg helt sikker på at det med tiden skal og vil lykkes. Med Jørgen E. Christensen ombord og en stab der kan supportere i alle faser, så vil STRONGIT hurtig være aktiv for kunder i København og Nordsjællandsområdet, ingen tvivl om det, siger Peter Eberle.


Fakta
Strongit ApS er et konsulent- og udviklingshus inden for intelligent produktudvikling, dvs. Software, Hardware og mekanik udvikling. Virksomheden blev etableret i 2010. Virksomheden har på nuværende tidspunkt kontorer i Gråsten, Vejle og Ballerup. Strongit løser udviklingsopgaver for virksomheder som Siemens, Danfoss, Linak, Kamstrup, Senmatic, OJ Electronics, Servodan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078