23948sdkhjf

S-Light giver Frederikshavn en lysende forbindelse

Frederikshavn Havn investerer i gadelamper med indbygget WiFi. Leverandøren, Aalborg-firmaet S-Light, ser projektet som et gennembrud.
Lastbilschauffører, færgepassagerer og Frederikshavns borgere får glæde af et nyt LED-belysningsanlæg med indbygget Wi-Fi, der bliver opsat på færgehavnsområdet i Frederikshavn.

Anlægget indeholder LED-teknologi kombineret med Street Wi-Fi fra firmaet S-Light og lyslederbaseret internet fra Bredbånd Nord.

Mange forespørgsler på gadelamperne
Hos S-Light i Aalborg, som har opfundet lampen, ser man det som et gennembrud:

- Vi har en hyldeklar vare, som vores mange nye kundegrupper er interesseret i. I dag får vi mange forespørgsler fra citycentre og boligforeninger, men også mere private aktører som ejendomsudviklere, forlystelsesparker, hoteller og ikke mindst havne har fundet ud af, at kombinationen af en økonomisk og energioptimeret belysning og Street Wi-Fi kan være med til kommercielt at gøre nye boligområder og turistområder langt mere attraktive for slutbrugeren, siger Charlotte Sigen, salgschef hos S-Light.

Etableringen af gadelamperne med indbygget WiFi sker i forbindelse med en renovering af færgehavneområdet på Frederikshavn Havn. Ud over området ved Paradiskajen etablerer Frederikshavn Havn også gratis internet på Stena Lines opmarchplads. Dermed kan passagerer og lastbilschauffører bruge ventetiden på arbejde, underholdning eller at kontakte venner og familie.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063