23948sdkhjf

EET Europarts indgår aftale med Epson

Nordisk distributionsaftale med Epson giver næring til EET Europarts´ vækstplan, der skal udvikle forretningsområdet for Point-of-Sale (POS) produkter og Auto ID betydeligt.
- Vi har gennem en årrække, med stor succes, distribueret POS & Auto ID løsninger til det professionelle marked, og vi har konstateret, at forretningsområdet har et stort vækstpotentiale, siger Group CEO John Thomas, EET Group. Han tilføjer:

- Epson er et velrenommeret brand, og hører til
POS & Auto ID
POS-produkter og -udstyr benyttes blandt andet i detailbutikker ved betalingsproceduren.

Produktporteføljen omfatter software og hardware til detailleddet, herunder POS-terminaler, bon-printere, barcode-scannere og udstyr som touch-skærme, displays, kasseapparater og magnetiske kortlæsere.

blandt verdens mest succesfulde producenter af blandt andet termiske POS printere. Epson er især kendt for deres TM-T88 serie. Vi er derfor meget tilfredse med at have indgået en nordisk distributionsaftale, som nu gør det muligt for os at tilbyde endnu flere kvalitetsprodukter til vores POS kunder i hele Norden.

EET Europarts har i flere år distribueret reservedele til Epson printere, og mange potentielle Epson POS-kunder vil således allerede være at finde i EET Europarts kundeportefølje.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063