23948sdkhjf

Scanlaser og Leica Geosystems fusionerer

Indgangen til 2015 markerede begyndelsen på et nyt partnerskab. Scanlaser Machine Control og Leica Geosystems går sammen under navnet Leica Geosystems A/S.
Med fusionen samler de to virksomheder kræfterne og opnår dermed stor tyngde på tværs af produkterne.

- Vi går sammen for at give kunderne alle de fordele,
Fakta
Scanlaser arbejder med maskinstyrings-systemer til entreprenørbranchen og lasere til bygge- og anlægsbranchen. Firmaet har 19 ansatte og foruden hovedkontor i Odense også et salgskontor i Skjern.

Leica Geosystems, som har har 21 ansatte i Danmark og hovedkontor i Herlev ved København, er blandt de førende inden for produkter til 3D-dataindsamling og bearbejdning.
der er i bedre tilgængelighed, større faglig tyngde og stærkere koblinger mellem de forskellige dele af brancherne. Vi har stadig de samme mennesker ansat, og gennem fusionen får vi ressourcer til at være endnu tættere på vores kunder, for sammen med dem at sikre en løbende udvikling på alle fronter. Vores eksisterende kunder kan også glæde sig, for alt er som før - bare meget bedre, og med bedre mulighed for at rykke på opgaverne, lige når kunderne har behov for det, siger Jesper Lindskov og Flemming Lopdrup fra Leica Geosystems samstemmende.

Efter fusionen er Leica Geosystems samlede korps af teknikere, montører og supportere på 40 ansatte. Det er en fordobling i forhold til den tidligere konstruktion.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.05