23948sdkhjf

Milliardkontrakt til Kongsberg

Den norske forsvarsvirksomhed har indgået en kontrakt til en værdi af 1,3 milliarder om levering af missilsystem til kystforsvar til det polske forsvar.
Kontrakten omfatter levering af et NSM (Naval Strike Missile) Kystforsvarssystem. Leverancen tæller en enhed på niveau med en kontrakt, som Kongsberg indgik med Polen i 2008.

- Denne aftale understreger NSMs førerposition samt vores egen position som en troværdig partner og leverandør i Polen. Polsk industri og Kongsberg leverede succesfuldt den første MSN kystforsvars-eskadrille i tæt samarbejde med den polske regering. Med denne nye kontrakt fortsætter vi vores ambition om inddrage endnu flere polske firmaer samt udbygge vores samarbejde på det teknologiske område, udtaler Harald Ånnestad, President i Kongsberg.

Med den nye leverance øger Kongsberg samarbejdet med den polske regering og udbygger service og udbuddet yderligere ved at etablere kapaciteten til at vedligeholde systemet i Polen. Det sker i samarbejde med firmaet WZE (Wojskowe Zakłady Elektroniczne S.A)

NSM er femte generation missil, som Kongsberg har udviklet til den norske flåde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062