23948sdkhjf

Scanditron i nyt samarbejde

Elektronikleverandøren er ny distributionspartner i det nordlige Europa for den tyske af producent af stencil- og screenprintere EKRA.
Fra Januar 2015 bliver Scanditron ansvarlig for salg og service af EKRA screenprintere og reservedele i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Finland, Estland, Letland og Litauen.

- Efter grundig evaluering af forskellige produktstrategier indenfor screenprinting, har vi konkluderet at et partnerskab med EKRA vil give os muligheden for at tilbyde en optimal løsning for kunder med en bred variation af screenprinting krav. Vi er meget enthusiastiske ved at arbejde sammen med EKRA teamet, da vi er imponerede af EKRAs tekniske kvalitet og vi værdsætter deres langsigtede investeringer i udvikling og derved kunne tilbyde alsidige og ekstremt nøjagtige screenprintere med intuitiv brugervenlig software, udtaler Björn Johnsson, Managing Director for Scanditron Gruppen.

Samarbejdspartnerne
Scanditron er leverandør af maskiner, materialer, support og træning til producenter af elektroniske produkter i Norden, Baltikum og Polen.

EKRA Automatisierungssysteme GmbH er producent af stencil- og screenprintere, beliggende i Bönnigheim, Tyskland og er medlem af ASYS Group.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063