23948sdkhjf

EET Europarts på opkøb

Opkøbet af den svenske distributør af audio-visuelle produkter, Wiktors AV-Line AB, er startskuddet til flere opkøb. Det skal gøre EET Europarts til en af de ledende distributører.
- EET Europarts har været succesrig på forretningsområdet i Norge i mange år, og nu vil vi for alvor ekspandere i resten af Europa, siger Group CEO John Thomas, EET Group, og fortsætter:

- Opkøbet af Wiktors AV-Line AB er startskuddet på denne satsning. Flere nye opkøb inden for Pro AV & Digital Signage er på vej, og sideløbende styrker vi forretningsområdet med rekruttering af nogle af branchens dygtigste salgsprofiler og product managers.

Wiktors AV-Line AB, distributører på det svenske marked inden for Audio Visuelle produkter og -løsninger, har været i markedet i over 50 år. Virksomheden har 17 ansatte i Sverige.

- Det er fantastisk, at den styrke Wiktors har opbygget på det svenske marked nu for alvor kan bringes i spil på hele det europæiske marked, siger Peter Bohmelin, VD for Wiktors AV-Line AB. Han tilføjer:

- Vi glæder os over, at vores virksomhed bliver en del af en spændende og ambitiøs virksomhed som EET Europarts, og vi ser frem til, at vi, med vores mangeårige erfaring og kompetencer, kan bidrage til virksomhedens strategiske udvikling inden for dette specifikke forretningsområde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078