23948sdkhjf

Boost til automation og it

DI lanceret nyt teknologiscoreboard. Virksomheder kan her finde inspiration til, hvordan de bedre udnytter mulighederne med it og automation.
Udnytter din virksomhed automation og it godt nok? Det kan et nyt teknologiscoreboard, som DI netop har lanceret, give et fingerpeg om

Teknologiscoreboardet henvender sig primært til virksomheder med 20 – 200 medarbejdere. Det er fleksibelt og kan matche virksomheder indenfor alle brancher – herunder produktionsvirksomheder, rådgivere samt service- og handelsvirksomheder.

- Teknologiscoreboardet indeholder 60 spørgsmål, som ligger til grund for målrettede benchmark samt rådgivning til, hvordan man som virksomhed kan komme i dybden med et konkret område. Vi tror derfor på, at scoreboardet kan bidrage til at optimere virksomheders it-anvendelse, siger projektleder Søren Cajus, DI ITEK.

Fokusområderne
Teknologiscoreboardet fokuserer på i alt 11
Fakta: NBI
Teknologiscoreboardet er en del af Networked Business Initiative (NBI). Grundstenen i NBI-projektet er en nyudviklet åben it-platform, der skal etablere sig som den samlende standard for både benchmark, erfaringsudveksling og effektmåling af digitalisering på tværs af virksomheders forretningsenheder.

NBI-platformen omfatter flere end 500 målrettede indikatorer for teknologianvendelse opdelt på forretningsenheder og devises. Flere end 20.000 danske virksomheder forventes at deltage i en eller flere af NBI-platformens surveys.
dimensioner. Ikke alle dimensioner er relevante for alle virksomheder.

Dimensionerne 1-6 er relevant for alle virksomheder og omhandler blandt andet IT-strategi og - anvendelse, salg og markedsføring samt management og økonomistyring. Dimension 7 handler om virksomheder, der håndterer fysiske produkter. Endeligt går dimensionerne 8-11 på virksomheder med egen produktion og omfatter selvstændig strategi for IT i produktionen, omfanget af automatiserede fremstillingsprocesser, kvalitetsstyring og IT-værktøjer i produktionen samt omfanget af intelligens i produkter og løsninger.

Læs mere om det nye teknologiscoreboard på: di.dk/teknologiscoreboard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094