23948sdkhjf

Startup-firma lander aftale med Conexant

Indesmatech har netop indgået en agentaftale med den store leverandør af audio-chips og softwareteknologier Conexant.
- Det er en rigtig interessant aftale, da det netop er denne type lydfirmaer, som vi henvender os til, og fordi der er mange muligheder i denne type teknologi, siger medejer af Indesmatech, Rune Domsten, til Electronic Supply.

Indesmatech får med agentaftalen ansvaret for design support og marketing af Conexants produktsortiment i Danmark.

Nye og eksisterende brugere af Conexants produkter får herefter mulighed for at få rådgivning og support af Indesmatechs tilknyttede specialister, som består af udvalgte ingeniører fra danske udviklingshuse. Hermed er det erfarne designere med hands-on erfaring som yder den tekniske støtte. Kunderne opnår dermed en langt mere kompetent og effektiv support inden for alle relevante fagområder, lyder det fra Indesmatech. Supporten sikrer også et kortere og mere effektivt projekt forløb ved indførsel af ny teknologi.

Godt eksisterende kundegrundlag
Aftalen indeholder også nye muligheder for Indesmatech:

- Conexant har et klar fokus på at levere til audio-industrien og det passer særdeles godt til de mange danske virksomheder som er i førerposition netop der. Conexant er allerede i dag en betydelig leverandør til flere større audio producenter i Danmark, forklarer Rune Domsten og tilføjer:

- For os er det interessant, at der allerede er eksisterende kunder på markedet og dermed et pænt, eksisterende kundegrundlag. Samtidig er der mulighed for at udvide det, forklarer Rune Domsten.

Med Conexant-aftalen er Indesmatech design og marketingspartner for de to store leverandører, Conexant og Altera.

Conexant er stiftet i 2014 og ejes af Rune Domsten og Søren Manicus. Begge har en lang erfaring indenfor udvikling, chipdesign og distribution.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078