23948sdkhjf

Indesmatech gør klar til udlandseventyr

Første aftale i udlandet er på plads om et halv år. Det er forventningen hos Indesmatech, der yder support til producenter af chips og software. Sverige er første mål.
Indesmatech har netop indgået firmaets anden store aftale som design- og marketingspartner med leverandøren Conexant. Den følger en lignende aftale med Altera, og flere nye kontrakter med halvlederproducenter ventes snart at følge:

- Jeg tror der kommer flere aftaler i hus i løbet af året. Vi ønsker dog ikke mere end fem aftaler. Fordi der er tale om så store virksomheder, handler det om at få de gode partnere, siger Rune Domsten, medstifter af Indesmatech, til Electronic Supply.

Kernen i Indesmatechs forretning er at tilbyde det højeste niveau på specialister til designsupport samt gøre et stort arbejde med markedsføring af de producenter, virksomheden repræsenterer. For at sikre de bedste kompetencer til designsupport trækker Indesmatech på specialister udefra, der har lang og opdateret ekspertise på det givne felt.

I Sverige inden årets udgang
Selvom Indesmatech stadig udelukkende opererer på det danske marked, ender ambitionerne ikke her.

- Vi vil gerne sprede det ud geografisk. Så når vi har de fem aftaler i Danmark, vil vi gerne bevæge os ud over landets grænser. Vi skal mestre Danmark, så kan vi komme videre ud i Norden, siger Rune Domsten.

Første skridt bliver det svenske marked. Ifølge Rune Domsten, er det planen, at virksomheden om et halvt års tid er klar til at krydse Øresund.

I løbet af en 4-5 årig periode håber folkene bag så, at Indesmatech også vil være til stede i flere andre nordeuropæiske lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093