23948sdkhjf

NEC og EET Europarts indgår nordisk distributionsaftale

EET Europarts har i en årrække distribueret NEC produkter i Norge. Med en ny distributionsaftale udvides samarbejdet nu til at omfatte alle de nordiske lande.
NEC er en af de førende producenter inden for Pro AV-løsninger, der blandt andet omfatter displays, pc´er, projektorer, ophæng og software.

- En nordisk distributionsaftale med NEC er en helt naturlig udvikling og en del af vores strategi om, at EET Europarts skal være blandt de førende distributører på området for Pro AV & Digital Signage, siger CEO John Thomas, EET Group.

- Sideløbende har vi rekrutteret nogle af de mest kompetente folk i branchen. Blandt andet har vi i Danmark ansat Claus Calmar, som har arbejdet og specialiseret sig inden for dette forretningsområde gennem mange år. I Sverige har vi netop opkøbt den førende leverandør på området, Wiktors AV-Line AB, hvilket betyder, at vi nu har et perfekt produkt-match til NEC’s sortiment. Vi forventer desuden at foretage flere opkøb inden for Pro AV & Digital Signage, da vi tror på, at forretningsområdet har et stort vækstpotentiale for alle vores europæiske EET Europarts salgsselskaber, fortsætter han.

- Vi har behov for at styrke vores distribution i Norden, og EET Europarts er en oplagt partner for os af mange årsager. Først og fremmest har EET Europarts en ambitiøs og målrettet strategi for forretningsområdet, hvilket opkøbet af Wiktors AV-Line AB med al tydelighed viser. Derudover er EET Europarts en virksomhed, som forstår vigtigheden af at have det rette produktsortiment og en stor tilgængelighed. Og så formår EET Europarts, med dygtige og kompetente medarbejdere, at supportere og servicere kunderne på optimal vis, siger Henrik Breda, sales & market director hos NEC.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078