23948sdkhjf

Underleverandør på benene igen

Produktionen på SVIs brand-skadede EMS-fabrik i Thailand er oppe at køre igen. Næsten alle kunder er vendt tilbage.
Siden en brand hærgede underleverandøren SVI Public Companys EMS-fabrik i Chaengwattana i Thailand, har firmaet arbejdet hårdt på at reetablere produktionen. Det oplyser Carsten Bremerskov, senior sales director i SVI, til Electronic Supply.

Allerede 18 dage efter branden kunne SVI så genstarte produktionen på Chaengwattana-fabrikken med nyt udstyr, der er hentet ind fra forskellige steder i Asien. Og fabrikken har nu været fuldt funktionsdygtig med et klasse syv renrum siden starten af december.

Kunderne er vendt tilbage
Allerede ved jul sidste år havde SVI udstyret en stor bygning i Bangkadi Industrial Park, som ikke tidligere havde været brugt til produktion, med nye, moderne Fuji SMT og andet produktionsudstyr. Efter indkørsel begyndte arbejdet der i den første uge af januar 2015.

Ved udgangen af januar færdiggjorde SVI så en total genopbygning af en anden stor bygning i Bangkadi Industrial Park, som ikke var blevet udstyret med nyt maskineri siden oversvømmelser ramte tilbage i 2011. SVI flytter nu nyt udstyr ind på denne fabrik, som vil være fuldt funktionsdygtig ved månedens udgang - og med en større samlet produktionskapacitet end før branden i november 2014.

Nu er SVIs kunder næsten alle vendt tilbage, og re-ramp ud af produktionen forløber i døgndrift. På den baggrund forventer SVI fuldt ud at komme tilbage på samme niveau som før branden og er klar til yderligere vækst i tredje og fjerde kvartal.
Læs mere om: SVI
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095