23948sdkhjf

Forsvarsordre til krypteringsfirma

Dencrypt skal sikre Forsvarets mobilkommunikation mod aflytning.
Forsvaret vælger krypteringsfirmaet Dencrypt som leverandør af en løsning til sikker mobilkommunikation. Ordren omfatter systeminstallation hos Forsvaret samt et antal brugerlicenser. Det oplyser Dencrypt i en pressemeddelelse.

Medarbejderne i Forsvaret og Forsvarsministeriet kan nu føre krypterede mobilsamtaler samt chat fra deres normale smartphones beskyttet mod aflytning. Aftalen er en udvidelse af Forsvarets eksisterende beredskab mod cyberangreb og spionage.

Offentligt gennembrud
- I Dencrypt er vi meget glade og stolte over, at Forsvaret har valgt at placere denne ordre hos os. Vi har solgt licenser til virksomheder, men Forsvaret er den første offentlige arbejdsplads, som har valgt at benytte DC1000 til sikker mobilkommunikation. Vi ser frem til yderlige at udbygge vort samarbejde med offentlige myndigheder og institutioner, udtaler direktør Søren Sennels fra Dencrypt og tilføjer:

- Vi ser 2015 som et gennembrudsår, hvor der bliver sat fokus på behovet for sikker mobilkommunikation. Set i lyset af de nylige afsløringer af ulovlig mobilaflytning i Norge og Sverige, er det klart, at der er et stigende behov for at private og offentlige virksomheder gør en øget indsats for at beskytte deres kritiske og konfidentielle information."
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062