23948sdkhjf

Tre ordrer til Focon

Focon har indgået flere nye kontrakter om levering af informationssystemer til passagerer. Tre kontrakter; en til DSB, en til Bombardier samt en kontrakt til svenske Euromaint er det blevet til.
Efter succeserne omkring jul sidste år, hvor Focon indgik kontrakter for et trecifret millionbeløb, er der nu igen løbet bestillinger ind.

For første gang kommer der nu Focon-systemer på skinnerne i Norge. Virksomheden har nemlig indgået en kontrakt med Euromaint i Malmö om levering af displaysystemer i forbindelse med renovering af en række norske tog. Dette er et gennembrud for Focon, der i forvejen er dominerende på resten af det skandinaviske marked.

Informationssystemer til Øresundstog
Der er også indgået en kontrakt med Bombardier i Tyskland om levering af komplekse informationssystemer til yderligere 10 Øresundstog. Disse tog fragter dagligt tusindvis af pendlere mellem Danmark og Sverige.

- Vi har leveret til Øresundstogene siden 1999, og der er nu omkring 80 af denne togtype i drift, siger salgschef Jens Møldrup.

Displays til IC3 tog
Når de nye IC4 tog indsættes i drift, overgår de eksisterende IC3 tog til regionaldrift. Herved er der et ændret køremønster for IC3 togene, som derfor kræver yderligere information til passagererne. Derfor har DSB valgt at bestille flere displays til deres kendte grå IC3 tog. Fra i år vil Focon levere og montere et stort udvendigt informationsdisplay til disse tog.

- Nu mere end 17 år efter, at de første IC3 tog er gået i drift, er vi meget stolte af at kunne tilrette systemet med en sådan udvidelse, udtaler Lars Bo Kjøng-Rasmussen udviklingschef på Focon. Som noget nyt i forbindelse med denne ordre vil Focon stå for montagen af displayene på togene i samarbejde med DSB i Århus.

Kilde: Focon - http://www.focon.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062