23948sdkhjf

Zepto opfylder egne forventninger

Zepto Computers nåede i første kvartal af 2007 en omsætning på 36,6 mio. kr., hvilket er i overensstemmelse med budgettet. Samtidig opnåede virksomheden et resultat, som lå over budgettet.
I første kvartal har den danske laptop-producent Zepto Computers bevist, at virksomheden formår at leve op til de ambitiøse målsætninger, som man lovede investorerne i forbindelse med noteringen på First North sidste år.

- Regnskabet for første kvartal viser, at vores forventninger til markedet generelt, samt styrken af vores unikke forretningsmodel holder stik. Vi har oplevet en positiv udvikling af vores salgskanaler og stærk vækst i en række vigtige europæiske lande, blandt andet Sverige og Tyskland, siger Morten Kjærsgaard, underdirektør i Zepto Computers A/S.

Positivt EBIT-resultat
Zepto Computers’ regnskab for første kvartal overrasker, ifølge virksomheden selv, positivt, idet EBIT-resultatet ligger på 100.000 kr., hvor man havde budgetteret med et minus på 150.000 kr., som følge af de aggressive marketingkampagner, der blev kørt i første kvartal.

- I starten af 2007 har vi iværksat en række tiltag, som har optimeret vores forretningsmodel væsentligt. Blandt andet har vi iværksat et Lean-projekt og automatiseret en række arbejdsgange via it. Vi kan allerede nu se, at disse tiltag vil have positiv afsmitning på vores samlede resultat for 2007, siger Morten Kjærsgaard, underdirektør i Zepto Computers A/S.

Zepto Computers justerer ikke budgettet, idet man løbende vil investere i optimering af virksomhedens arbejdsgange.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079