23948sdkhjf

A.P. Møller - Mærsk og IBM indgår it-aftale

A.P. Møller - Mærsk og IBM offentliggjorde i går, at de har indgået en femårig kontrakt, som indebærer, at IBM skal stå for A.P. Møller - Mærsks it-infrastruktur og it-serviceydelser.
Via samarbejdet agter de to parter at etablere en fleksibel og driftssikker it-platform, som udnytter IBM’s globale stordriftsfordele og derfor angiveligt vil give betydelige omkostningsbesparelser for A.P. Møller – Mærsk gennem hele aftalens løbetid.

Kontrakten, som dækker drift og support, bygger på eksisterende aftaler mellem A.P. Møller - Mærsk og IBM, herunder også IBM’s køb af det tidligere Mærsk Data i 2004. Som en del af den nye aftale bliver IBM ansvarlig for leverancen af integrerede, end-to-end facility management ydelser, omfattende en betydelig del af A.P. Møller - Mærsks forretningsløsninger og it-drift.

- Aftalen vil styrke vores forretning med en skalérbar og fleksibel infrastruktur. Den vil også gøre det muligt for os at sænke omkostningerne betydeligt – på basis af IBM’s globale leverancekompetence, siger Eivind Kolding, partner og administrerende direktør for containerforretningen i A.P. Møller - Mærsk Gruppen.

- Vi har fokus på at hjælpe A.P. Møller – Mærsk, så de kan koncentrere sig om deres kerneforretning. Aftalen vil gøre det muligt for A.P. Møller - Mærsk at forstærke førerpositionen mht. lave omkostninger og yderligere forbedre deres it-miljø gennem udnyttelse af IBM's kompetencer og indgående branche- og teknologiekspertise, siger IBM’s nordiske direktør, Jens Munch-Hansen.

Kilde: IBM - http://www.ibm.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078