23948sdkhjf

Sorte udsigter for RTX Telecom

Den nye strategi i RTX Telecom tager længere tid at implementere end forventet, og derfor har virksomheden valgt at nedjustere forventningerne.
RTX Telecoms halvårsregnskab var dyster læsning for virksomhedens investorer. Omsætningen i første halvår endte på 103,9 mio kr., og driftsresultatet før skat endte med et underskud på 41,7 mio. kr.

På baggrund af de skuffende tal har virksomheden valgt at nedjustere forventningerne til hele regnskabsåret, så der nu regnes med en årsomsætning på 200-240 mio. kr. og et underskud før skat på 50-70 mio. kr.

- Ved indgangen til 2006/07 var der forventning om, at RTX Telecom-koncernen i løbet af regnskabsåret atter ville vise vækst i salget. Denne forventning er ikke blevet indfriet i 1. halvår af 2006/07, og koncernens ledelse har måttet konstatere, at aktivitets- og driftsudviklingen i det forløbne 1. halvår af regnskabsåret 2006/07 har været utilfredsstillende. Koncernens drift har blandt andet været præget af fortsat høje udviklingsomkostninger og forsinkede salgsindtægter i forhold til forventninger og de lagte planer, hedder det i virksomhedens halvårsrapport.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129