23948sdkhjf

Ericsson byder på tysk firma

Mobiltelefonproducenten Ericsson afgav tirsdag et bud på tyske LHS AG. Det samlede bud er på 310 mio. euro, hvilket er 33 % over LHS AG’s gennemsnitlige aktiekurs den seneste måned.
Gennem opkøbet forventer Ericsson at styrke sin position inden for revenue management med fuldt integrerede, konvergerende debiterings- og faktureringssystemer.

- Teleoperatørernes efterspørgsel efter konvergerende debiterings- og faktureringsløsninger, som muliggør bedre kundeservice, forbedrer omkostningseffektiviteten samt reducerer den finansielle risikoeksponering øges hurtigt. Ericsson og LHS udgør en stærk konstellation af løsninger til debiteringssystemer til hævekort og traditionelle abonnementer og er sammen klar til at udnytte de muligheder, som opstår som følge af øget efterspørgsel blandt operatørerne. Ericssons førende position inden for realtidsdebitering og mediation gør, sammen med LHS’ førende position inden for fakturerings- og kunderelationsløsninger, de to virksomheder til markedsleder inden for revenue management og forstærker vores multimedieudbud, siger Carl-Henric Svanberg, koncernchef hos Ericsson.

LHS etablerede sig som uafhængig softwareproducent i 2004. Virksomheden har ca. 550 ansatte med hovedkvarter i Frankfurt og regionale kontorer i syv lande verden over. Omsætningen i 2006 endte på 71,6 mio. euro.

Kilde: Ericsson - http://www.ericsson.se

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094