23948sdkhjf

BHE opgraderer i Horsens

Den østjyske elektronikproducent bliver endnu bedre til at finde fejl på printkort.
I øjeblikket udskifter BHE udstyr til Automatisk Optisk Inspektion, AOI, på fabrikken i Horsens.

- Det gamle AOI-udstyr, havde efterhånden nogle år på bagen, hvorfor vi udskifter det til nyt state-of-the-art udstyr. Teknologien går i retning af stadigt mindre komponenter og større komponenttæthed i produkterne, hvorfor vi er nødt til hele tiden at følge med på teknologisiden, siger Produktionsteknisk chef Jens Christian Jensen

Udstyret kan finde komponent- og procesvariationer på monterede printkort ved hjælpe af avanceret 3D lys- og kamera teknologi.

Opgraderer for at fastholde
Administrerende direktør Bjarne Stenberg understreger nødvendigheden af at være på forkant med udviklingen:

- I dag er vi i stand til at imødekomme næsten ethvert behov, når det drejer sig om avanceret montage-, test- og inspektionsteknologi, men med opgradering af AOI-platformen, bliver vi i stand til, i endnu højere grad at imødekomme kundernes behov på dette område - kompleksiteten i vore kunders produkter stiger hele tiden og kravene til høj kvalitet følger med.

Selvom BHE har produktion i både Danmark og Kina understreger direktøren opgraderingen i Horsens er et signal om, at man ønsker at fastholde en højteknologisk og effektiv produktion i Danmark.
Læs mere om: BHE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08