23948sdkhjf

William Demant vil tippe balancen

Store investeringer skal øge William Demants andel af det voksende marked for implanterede høreapparater markant.
Pæne tocifrede vækstrater i salget af høreapparater til implantater skal også fremover være kendetegnende for William Demant. Det skriver Børsen.

- Engrossalg af høreapparater er kernen, og det vil det også være fremadrettet, men balancen vil skifte, siger Niels Jacobsen, direktør i William Demant Holding til avisen.

Stort vækstpotentiale
Høreapparatproducenten er kommet ind på implantat-
Milliardmarked i vækst
Traditionelle høreapparater udgør i dag 65 procent af det samlede marked for høreapparater, som vurderes at være på 40,8 mia. kr.. Implantater udgør 25 procent og diagnostiske instrumenter de resterende 10 procent.

Om fem til syv år ventes implantaternes andel af det samlede høreapparatmarked at stige til 40 procent svarende til 20 mia. kr.
markedet gennem opkøbet af franske Neurolec, der kostede 80 mio. dollar. William Demants plan er nu at udnytte sin eksisterende infrastruktur til at øge markedsandelen på implantat-området.

Der er dog udsigt til store investeringer og hårdt arbejde. Mens Demants implantatdel, som har navnet Oticon Medical, har en lav encifret markedsandel, sidder den schweiziske konkurrent Sonova på omkring 20 procent af markedet.

For nuværende mangler William Demant også godkendelse af produkterne på de store markder i Kina og USA. Godkendelserne ventes at være på plads i 2017-2018.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.069