23948sdkhjf

Develco lander stor produktionsaftale

Udviklingshuset får ansvaret for produktionen af elektroniske komponenter til den internationale transportbåndsproducent Crisplant.
Ny dimension til mangeårigt samarbejde. Udviklingshuset Develco har i flere år arbejdet sammen med Crisplant, en global leverandør af automatiserede sorterings- og transportløsninger, og har udviklet motorstyringerne til mange af firmaets systemer.

Nu får Develco så ansvaret for produktionen af komponenter til styringerne.

- Vi skal styre produktionen af reservedele til de mange hundrede transportbånd, Crisplant har leveret rundt om i verden, siger Develcos administrerende direktør Ole Rudkilde til Electronic Supply.

I alt er der tale om 47 produkter, som det Aarhus-baserede udviklingshus skal stå for produktionen af reservedel til. Og der er udsigt til en langvarig aftale. For mens sorterings- og transportbånd typisk har en levetid på 30-40 år er levetiden for de elektroniske komponenter en del kortere.

Kombinerer udvikling og produktion
Al produktion bliver lagt ud til andre, mens Develco står for styring og kvalitetsgaranti samt at bygge tests til komponenterne.

- Vi kommer til at lægge store ordrer hos vores samarbejdspartnere, og i kraft af vores gode leverandørrelationer og en effektiv logistik er det fordelagtigt for alle parter, siger Ole Rudkilde og kommer samtidig ind på udviklingen i Develco:

- Samtidig bliver vi kendt i branchen for, at vi kan stå for både udviklings- og produktionsperspektivet og viser mindre virksomheder, at vi kan tilbyde en One-Stop-Shop løsning for netop udvikling og produktion.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125