23948sdkhjf

Udviklingshus i ny rolle

Develco udvider i forhold til det traditionelle kerneområde og binder nu udvikling og produktionsprocessen sammen.
Udvikling af elektronik og embedded software er kernekompetencen hos Aarhus-baserede Develco. Men siden ansættelsen af Ole Rudkilde som administrerende direktør har udviklingshuset udviklet et koncept med One-Shop-Stop, hvor man kombinerer produktions- og udviklingsperspektivet.

Hermed vil Develco hjælpe virksomheder der oplever, at det at udvikle et produkt kan virke for komplekst og uhåndterbart rent produktionsmæssigt.

Læs også: Ny direktør og medejer hos Develco

- I disse Internet of Things-tider kommer der mange mindre virksomheder til os, som ikke har den store erfaring med produktion. Her kan vi så tilbyde dem en One-Stop-Shop-løsning, hvor vi bistår med såvel udvikling som produktion af et produkt. Det behov er meget stigende, siger Ole Rudkilde til Electronic Supply.

Seneste eksempel på, at Develco kan håndtere
Develcos One Stop Shop
Med konceptet dækker Develco hele værdikæden og livscyklus for et produkt. Fra indkøring af produktion og levering af færdige produkter. I processen samarbejder Develco med en række EMS-partnere i både Danmark, Europa eller Asien.
både udvikling og produktion er det mangeårige samarbejde med transportproducenten Crisplant. Develco har netop fået til opgave at styre produktionen af reservedele til de mange hundrede transportbånd, som Crisplant har leveret rundt om i verden.

Læs også: Develco lander stor produktionsaftale
Kommenter artiklen (1)
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063