23948sdkhjf

Grundfos åbner forskningsenhed i Silicon Valley

Verdens teknologi-centrum får endnu en beboer, når danske Grundfos om kort tid åbner en ny forskningsenhed i Silicon Valley. Virksomheden vil suge til sig af kulturen og den teknologiske viden.
Som et led i virksomhedens globaliseringsstrategi er Bjerringbro-virksomheden Grundfos nu i gang med at åbne forskningsafdelinger over hele verden, og næste skud på stammen bliver Silicon Valley i USA. Det skriver Børsen.
- Vi sender den første medarbejder af sted i begyndelsen af juli. Det kan for eksempel være en medarbejder, som forsker i overflader. Opgaven går så ud på at skaffe sig mange kontakter og netværke i forskningsmiljøet på universiteterne og i videnscentrene i Silicon Valley. Her skal vores medarbejder suge værdifuld viden til sig, som han eller hun kan tage med sig hjem til Grundfos. Den viden kan vi kun få, hvis vi selv er på stedet. Det er ikke noget, man bare ringer hjem på telefonen, siger forskningsdirektør i Grundfos, Peter Elvekjær, til Børsen.

I begyndelsen vil Grundfos leje sig ind i udenrigsministeriets enhed Innovation Center Denmark, og i første omgang skal kun en enkelt medarbejder udstationeres i Silicon Valley, men på sigt er det meningen, at udviklingsenheden skal vokse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11