23948sdkhjf

Vil stoppe gulplade-fidus

Snart vil muligheden for at spare 5.000 kr. ved at vælge en gulpladebil være slut for private bilister. Skatteministeren er klar til at ændre loven.
Til oktober ændres lovgivningen om de nye gulpladeafgifter atter. Det sker for at lukke et hul, hvor private bilister med fordel kunne veje deres bil ned og dermed opnå en årlig besparelse på 5.000 kr. Det skriver EPN.

- I de første mange udkast til loven havde vi sådan set lukket hullet. Så forsvandt det i de sidste udkast. Det er faktisk en problemstilling, som vi både har kendt, overvejet og taget stilling til, men den er bare ikke kommet med i det endelige lovudkast. Det er selvfølgelig en beklagelig fejl. Det er mit ansvar. Derfor er det også mit ansvar, at der kommer et lovforslag til oktober, som lukker hullet, udtaler skatteminister Kristian Jensen til EPN.

Loven forventes ændret ved folketingets første samling i oktober. Indtil da er det stadig muligt at få vejet sin bil ned, men besparelsen vil kun løbe ½ år, hvorefter man ryger tilbage i det gamle afgiftssystem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094