23948sdkhjf

Ny stor ordre til Vestas

Vestas har modtaget en ordre fra GHF/Ventotec GmbH på levering af 27 stk. V90-2,0 MW-vindmøller og 12 stk. V90-3,0 MW-vindmøller til flere forskellige projekter i den østlige del af Tyskland. Kontrakten omfatter levering, installation og idriftsættelse af vindmøllerne.
Levering af vindmøllerne påbegyndes i slutningen af 2007, og alle projekter forventes idriftsat i løbet af tredje kvartal 2008.

- Vi er stolte over GHF/Ventotecs tillid til Vestas, og vi glæder os over at bekræfte vores loyale og langvarige samarbejde, siger Hans Jørn Rieks, administrerende direktør for Vestas Central Europe A/S.

GHF/Ventotech GmbH er en tysk developer beliggende i Leer, Tyskland. Selskabet er den primære leverandør til GHF-vindkraftværker i Tyskland, og selskabet har drevet virksomhed inden for vindenergi-sektoren siden 1998.

- Efter at have færdiggjort planlægningen af de forskellige projekter glæder vi os nu meget til at skulle gennemføre projekterne med Vestas-vindmøller. Alene i den østlige del af Tyskland driver GHF/Ventotech GmbH allerede 21 vindkraftværker med en total installeret kapacitet på mere end 500 MW. Med disse nye projekter beliggende i Brandenburg, Mecklenburg-Vorpommern og Sachsen ligger investeringerne igen i Tysklands ’nye regioner’, udtaler Helmer Stecker, administrerende direktør for GHF/Ventotec GmbH.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126