23948sdkhjf

Ordremængden er fordoblet hos Focon

Efter en række svære år tegner fremtiden atter lys for Focon Electronic Systems. For øjeblikket har virksomheden en ordremængde svarende til et trecifret millionbeløb, hvilket er dobbelt så stort som for et år siden.
I Kina, Rusland og Frankrig vil togpassagererne i de kommende år komme til at nyde godt af Focons produkter. Den danske elektronikproducent har nemlig scoret flere lukrative ordrer fra vigtige togproducenter som fx Siemens og Bombardier Transportation. Det skriver Erhvervsbladet.

- Fremtiden ser spændende ud. Vi har jagtet en masse projekter, som vi har vundet, og tyngden af dem ligner i den sofistikerede ende af togmarkedet, hvor vi gerne vil være. Desuden er mange af dem på eksportmarkeder uden for Europa, udtaler Niels-Henrik Hedegaard, administrerende direktør, til Erhvervsbladet.

Dermed ser fremtiden pludselig opløftende ud for Sønderborg-virksomheden, der i de seneste år har kæmpet for sorte tal på bundlinjen. Sidste år måtte man således notere et underskud på 7,3 mio. kr. Niels-Henrik Hedegaard er dog fortrøstningsfuld og forventer vækstrater på 10-20 % i de kommende tre år – og endda lidt højere i år.

Focon udvikler og producerer passagerinformationssystemer til det internationale togmarked.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062