23948sdkhjf

Lauritz Knudsen og Schneider Electric får fælles ledelse

Schneider Electric Danmark overtager nu ledelsen af datterselskabet Lauritz Knudsen med henblik på at styrke den fælles forretning.
Siden 2005 har Lauritz Knudsen og Schneider Electric Danmark været en del af samme koncern, og nu tager virksomhederne skridtet fuldt ud og indsætter en fælles ledelse for de to virksomheder. Det skriver Dagbladet Licitation.

- Vi får skabt en stærk virksomhed, der fremover kan levere produkter og services til alle led i den elektriske infrastruktur lige fra mellemspænding over industristyringssystemer til stikkontakter og installationsmateriel i erhvervs- og private boliger. Mens Schneider Electric er stærk på energi- og industrisiden, er Lauritz Knudsen især stærk på boligsiden, og vi supplerer derfor hinanden rigtig godt, udtaler administrerende direktør Carl Trock, til Dagbladet Licitation.

Det bliver netop Carl Trock, der indtil nu har fungeret som administrerende direktør for Lauritz Knudsen, der bliver administrerende direktør for det fælles selskab. Tidligere direktør for Schneider Electric Danmark, Ronny Thorell, får i fremtiden ansvaret for virksomhedens samarbejde med grossisterne i Norden og Baltikum.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111