23948sdkhjf

Chefskifte skal sikre fremtidig vækst hos Flux

2006 blev et rekordår for Asnæs-virksomheden Flux. Men fremtiden skal byde på yderligere vækst, og derfor har den administrerende direktør valgt at træde tilbage.
I 2006 steg omsætningen hos Flux med hele 42 %, og samlet set endte det med et overskud på 4,6 mio. kr. Dermed blev 2006 det bedste år i virksomhedens historie. Det skriver Børsen tirsdag.

Dermed er virksomheden med sine 220 medarbejdere godt på vej op i hierarkiet blandt danske elektronikvirksomheder, og for at sikre den fortsatte vækst har grundlægger Niels Overgaard Christensen valgt at vige fra pladsen som administrerende direktør og overlade posten til Ebbe Benn Hansen.

- For det første får jeg mulighed for at beskæftige mig med udvikling og salg. Men der ligger også en kold vurdering af, at jeg måske ikke er den bedste leder. Så det er en blanding af noget egoistisk – og en erkendelse af, at det ikke er smart, hvis virksomheden ikke har den bedste leder, udtaler Niels Overgaard Christensen til Børsen.

Flux udvikler og producerer transformatorer og induktive komponenter til strømforsyninger. Udover faciliteterne i Asnæs på Sjælland har virksomheden en fabrik i Thailand. Virksomheden satser blandt andet på rumfarten som et af de største vækstmarkeder i de kommende år.
Læs mere om: Flux
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094