23948sdkhjf

Ergonomien skal være i top

Når medarbejdernes primære arbejdsplads er i en maskine, er det vigtigt, at der er tænkt over alle ergonomiske detaljer for at sikre, at arbejdsmiljøet er i top.
Hos Industrikomponenter A/S i Rønnede på Sjælland har man mere end 40 års erfaring i leverance og levering af komponenter til forsyning af bevægelige maskiner med energi samt faste føringsveje på stationære maskiner, og derfor har man nøje fulgt udviklingen inden for ergonomisk korrekte arbejdsforhold.

Premiere på HI 2007
Seneste skud på stammen i virksomhedens produktkatalog er en Ergostar kranførerstol, der skal erstatte Recaros lastbilsæder i Industrikomponenters sortiment. Den nye Ergostar-stol vil blive fremvist på HI Industri 2007 i Herning fra tirsdag den 4. september til fredag den 7. september.

- Vi vil gerne bruge messen i Herning til at vise det sidste nye ergo-komfortsæde inden for kranførerstole frem, forklarer Mic Bendixen fra Industrikomponenter om den nye stol.

Stolen udmærker sig ved:
• Mulighed for stående betjening af joystick foran stolen
• Alle pult-bevægelser via elmotorer
• Elektriske sædebevægelser, frem/tilbage, op/ned
• Luftaffjedring
• Joystick beregnet for CAN-bus/CAN-open/Profi-bus

- Det nye sæde sikrer de helt rigtige arbejdsforhold for medarbejderne, understreger Mic Bendixen

Bredt udvalg
Hos Industrikomponenter er han vant til at servicere et bredt udvalg af industrivirksomheder inden for blandt andet kransektoren, maskinfabrikker, galvaniseringsanstalter, den petrokemiske industri og medicinal industrien.

Udover de ergonomisk korrekte sæder omfatter virksomhedens program et bredt udsnit af produkter inden for fx joystick, elektromagneter, maskinlamper, transportbånd, teleskopstålafdækninger, strømskinner, kabelvogne og meget mere.

Endvidere har Industrikomponenter siden 2003 oparbejdet et omfattende program vedrørende beskyttelse af maskiner, herunder belysning.

Du kan møde Industrikomponenter på HI Industri 2007 i hal E, stand 4090.

Læs mere om virksomheden på http://www.industrikomponenter.dk
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079