23948sdkhjf

Storordre til FKI Logistex

Det århusianske firma FKI Logistex, det tidligere Crisplant, skal levere et avanceret bagagesystem til lufthavnen på Fuertoventura.
Ordren har, ifølge Børsen, en samlet værdi på 215 mio. kr., og der er dermed tale om en ganske betydelig ordre for det århusianske firma, der tidligere har leveret bagagesystemer til lufthavne i blandt andet München og Shanghai. Med den nye storordre er der udsigt til udvidelser af medarbejderstaben på fabrikkerne i Hornslet og Århus.

- Vi får helt sikkert brug for flere medarbejdere. Vi har løbende sikret os en del mindre ordrer, som fylder godt op i ordrebogen. Fremtiden tegner ret lys i øjeblikket for os, og vi ansætter da også folk på livet løs. Lige nu er vi på udkig efter flere ingeniører, konstruktionsmedarbejdere og projektansvarlige, udtaler Erik Hofmann-Petersen, airport-direktør i FKI Logistex til Børsen.

Anlægget på Fuertoventura skal kunne servicere 4,5 mio. turister. Det avancerede anlæg forventes at få samme standard, som det virksomheden har installeret i München, hvor antallet af fejlekspeditioner kan holdes på fire-fem stk. pr. 900.000 stykker bagage.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078