23948sdkhjf

Venter boom i antallet af konkurser

Selv om det stadig går forrygende for dansk økonomi, er antallet af konkurser stigende. Og prognosen ser endnu sortere ud for de kommende måneder.
I juli måned endte antallet af konkurser på 171, hvilket er en stigning på ca. 20 % fra samme måned sidste år. Dermed er tendensen klar – antallet af konkurser er stigende. I de kommende måneder ventes tallet at stige endnu mere, idet Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har sendt en række selskaber til tvangsopløsning ved siden af de løbende konkurssager. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vi har sendt over 14.000 trusler om opløsning ud til virksomhederne og vil mod slutningen af måneden sende 1.700 selskaber til tvangsopløsning ude hos landets skifteretter. Heraf vil hver tiende formentlig ende i konkurs, siger Ryan Gydesen, kontorchef hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, til Erhvervsbladet.

Dermed har man også kunnet mærke en markant stigning i dette tal siden sidste år, hvor i alt 1.300 selskaber blev sendt til tvangsopløsning.

Tvangsopløsninger bruges som regel, når virksomheder undlader at indsende regnskaber til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079