23948sdkhjf

Trimatic åbner afdeling i Esbjerg

Automationsvirksomheden Trimatic Automation, der til dagligt er hjemmehørende i Nordborg, vil tættere på sydvestjyske kunder inden for både industri og offshore.
Åbningen af den nye afdeling i Esbjerg er et strategisk valg for Trimatic, og er et led i ønsket om at blive mere synlig i Esbjerg-området. Direktør og ejer af Trimatic, Claus Sørensen, siger:

- Med vores nye afdeling i Esbjerg kommer vi tættere på vores kunder omkring Esbjerg, og dermed kan vi rykke ud fra time til time, når vores kunder har brug for specialistviden indenfor automation og elektriske installationer. Samtidig er vi heller ikke blinde for, at hvis man for alvor vil have del i vækstkagen indenfor offshore, så må man også være der, hvor kunderne er – og det er vi så nu.

Han tilføjer, at Trimatic i første omgang bliver repræsenteret med en enkelt mand i Esbjerg, men med en klar forventning om, at der i løbet af kort tid kommer til at være flere medarbejdere beskæftiget i Esbjerg-afdelingen på D. Lauritzens Vej.

Den nye afdeling skal ledes af automationstekniker Kasper Kling Hansen, som har været ansat i Trimatic i fire år. Han ser frem til muligheden for et styrket netværk og til at blive en aktiv spiller hos offshore-virksomhederne i Esbjerg-området, og siger:

- Da vi nu har en afdeling på havnen, er det helt naturligt, at vi også er en del af det stærke netværk, der er her. Derfor har vi meldt os ind i Esbjerg Erhvervsudvikling. Vi glæder os til at kunne tilbyde vores specialviden om for eksempel komplekse automationsløsninger til såvel eksisterende som nye offshore- og industrikunder i Esbjerg-området.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078