23948sdkhjf

Nokia slipper for regningen i batteri-fadæse

Nokia og den japanske batteriproducent Matsushita Battery har indgået en aftale om, at japanerne dækker omkostningerne i forbindelse med udskiftning af op mod 46 mio. batterier.
Tidligere på måneden indrømmede Nokia, at op mod 46 mio. batterier i virksomhedens mobiltelefoner er i fare for at overophede, og derfor valgte man at tilbyde kunderne at erstatte de mange batterier. Nu er regningen sendt videre til den japanske underleverandør.

- Nokia og Matsushita har samarbejdet i lang tid, og de to virksomheder arbejder tæt sammen i denne situation. Matsushita Battery accepterer at dække de direkte omkostninger i forbindelse med produktvejledning inklusive logistiske omkostninger, call center-omkostninger og erstatning af batterierne, siger Masatsugu Kondo, Matsushita Battery’s President.

- Vores kunders sikkerhed samt pålideligheden og kvaliteten i vores produkter er vores topprioritet. Vi er glade for det gode samarbejde mellem Nokia og Matsushita. Sammen sigter vi mod at servicere kunderne på bedst mulig måde og minimere de gener, denne sag kan give dem, siger Robert Andersson leder af Nokia Customer and Market Operations.

Kilde: Nokia - http://www.nokia.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079