23948sdkhjf

Forventet fremgang hos GPV Industri

Udviklingen inden for GPV Industris elektronik- og printkort-divisioner forløber planmæssigt, mens mekanik-divisionen har udviklet sig svagere end forventet.
Første kvartal af virksomhedens regnskab endte med en omsætning på 303 mio. kr., hvilket er en fremgang på 21 %. Resultatet før skat viste flot fremgang til 68,9 mio. kr. mod et underskud i første kvartal sidste år på 13,7 mio. kr.

- Markedsforholdene inden for GPV’s forretningsområder Elektronik og Mekanik er generelt fortsat positive grundet en gunstig konjunkturudvikling på hovedparten af markederne og et fortsat øget omfang af outsourcing. GPV modtager et stigende antal ordrer – især fra kunder inden for segmenterne Energi & Miljø og Forsvar & Luftfart. Ordrebeholdningen har således været stigende og lå ved udgangen af 1. kvartal på 787 mio. kr. i forhold til 557 mio. kr. på samme tidspunkt sidste år, svarende til en stigning på godt 40 %. Printkort-markedet er fortsat et vanskeligt marked, hvor der sker en massiv flytning af produktion til primært Kina, men med fortsat vækst i forbruget af printkort, skriver virksomheden i kvartalsrapporten.

På den baggrund har ledelsen valgt at fastholde forventningerne til regnskabsåret som helhed. Man forventer stadig en omsætning på ca. 1,3 mia. kr. og et resultat før skat på ca. 100 mio. kr.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062