23948sdkhjf

Ny direktør skal gøre KIRK til global succes

Efter at være opkøbt af Polycom får KIRK telecom adgang til langt større salgs- og markedsføringsressourcer, som vil give producenten af trådløse kommunikationsløsninger i Horsens større muskler på det globale marked.
Med den nye administrerende direktør Sten Dyrmose ved roret er en opdateret strategiplan under udarbejdelse. Den 2.500 medarbejdere store Polycom-organisation giver KIRK telecom mulighed for at operere på et helt andet globalt niveau – ikke mindst når det drejer sig om produktudvikling, salg og markedsføring.

- Med adgang til langt større salgs- og markedsføringsressourcer og et verdenskendt Polycom-brand i ryggen, er vi for alvor klar til at øge vores globale markedsandel. Endvidere giver de mange lokale Polycom-afdelinger en helt anden markedstilgang og viden om lokale behov, så vi i endnu større grad kan udvikle nye og tilpasse eksisterende produkter til forskellige behov og ønsker på forskellige geografiske markeder, siger Sten Dyrmose.

Fart på produktudviklingen
Sten Dyrmose, 39 år, var indtil 1. august administrerende direktør hos IT firmaet Valor i Århus. Han er uddannet ingeniør og har en MBA i forandringsledelse. I forbindelse med studiet skrev han sammen med Anders Drejer og Claus Homann bogen ”Innovation gennem netværk”. Stens tidligere erhvervserfaring omfatter endvidere stillinger hos Bang & Olufsen og Vestas.

KIRK telecoms konkurrencemæssige styrke på et marked blandt mange store globale konkurrenter er baseret på et højt kvalitetsniveau samt en evne til at levere og styre mange varianter af produkterne.

- Hos os får kunderne kvalitet og fleksibilitet, og det stiller os i en stærk position i konkurrencen fra lavprisprodukter fra Fjernøsten. Som en del af Polycom med adgang til mange nye salgskanaler, bliver vores udfordring fremover at blive hurtigere til at udvikle nye produkter og tilpasse dem til forskellige slutbrugere og geografiske markeder. Og det kan vi – vi vil skifte gear og udnytte, at vi kan reagere som en speedbåd i sammenligning med vores konkurrenter, hvoraf nogle er i tankskibsklassen, forklarer Sten Dyrmose.

Kilde: KIRK telecom - http://www.kirktelecom.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078