23948sdkhjf

Nokia klar med frontalt angreb på Apple

Mens Apples iPhone går sin sejrsgang i USA, sidder man ikke stille og venter på, at ulven kommer hos Nokia i Finland. I næste års modeller har finnerne ladet sig inspirere af iPhone samtidig med, at man laver en multimedie-satsning, der kun kan betragtes som et direkte angreb på Apple.
Nokia er verdens suverænt mest populære mobiltelefon, og det agter man at blive ved med at være. Derfor ser man heller ikke stille til, mens Apple’s iPhone bliver lanceret. På næste års modeller har Nokia ladet sig inspirere kraftigt af amerikanerne, bl.a. med et drejehjul til navigering som kendes fra Apple’s iPod, samt en trykfølsom skærm. Det skriver Børsen.

Men det er ikke bare på design-siden, at Nokia har set sig lun på Apple. Den helt store satsning fra Nokia skal findes på multimedie-siden, hvor man blandt andet vil åbne en ny online musikbutik, der skal tage kampen op mod iTunes, og generelt vil man gøre internettet mere tilgængeligt via mobiltelefonen.

- Det er et stort spring. Før skulle man sidde ved pc’en om morgenen og tjekke vejrudsigten og håbe på, at den holder hele dagen. Nu gør du det bare i løbet af dagen på mobiltelefonen, udtaler Nokias administrerende direktør, Olli-Pekka Kallasvuo.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109