23948sdkhjf

Electrolux vil hjælpe fyrede medarbejdere

Når 120 medarbejdere ved årsskiftet mister deres job, vil Electrolux gøre deres yderste for at hjælpe dem videre i karrieren.
Derfor har virksomheden besluttet, at man vil hjælpe de ansatte lidt på vej ved at lade andre virksomheder i lokalområdet komme og tilbyde de ansatte nye stillinger. Derfor afholder man den 24. oktober en jobmesse på fabrikken i Fredericia, hvor man lukker produktionen ned kl. 12.00 i samme anledning. Det skriver Erhvervsbladet.
- Siden annonceringen af fabrikslukningen har Electrolux fået en lang række henvendelser fra virksomheder i Trekantsområdet, som alle er på jagt efter medarbejdere. Det er disse virksomheder, der nu vil blive inviteret til at komme til Electrolux for at gøre reklame for sig selv og ikke mindst tilbyde stillinger til de opsagte medarbejdere, skriver virksomheden ifølge Erhvervsbladet, i en pressemeddelelse.

Electrolux annoncerede i april, at man agter at lukke komfurfabrikken i Fredericia ved årsskiftet. Produktionen flyttes i stedet til elektronikfabrikantens andre fabrikker i Sverige og Tyskland.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127