23948sdkhjf

Flux satser på rumfart

Selv om det stadig er industrien, der aftager de fleste af produkterne hos Flux, ser virksomheden store muligheder i at sælge komponenter til rumfart.
Flux’ strømforsyninger og transformatorer er efterspurgte for øjeblikket, og Asnæs-virksomheden regner i de kommende år med at tjene gode penge på rumfarts-segmentet. Her leverer man blandt andet komponenter til satellitter og løfteraketter. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vi oplever i øjeblikket en dobbelt efterspørgsel af vores produkter inden for spacedivisionen. Dels står mange af de eksisterende satellitter overfor at skulle udskiftes, dels afføder globaliseringen en øget efterspørgsel efter nye opsendelser af satellitter. Så den dobbelte efterspørgsel gør, at vi skal forøge vores kapacitet, udtaler administrerende direktør, Ebbe Benn Hansen, til Erhvervsbladet.

I de seneste år har rumfarts-segmentet stået for den kraftigste vækst hos Flux, og Ebbe Benn Hansen regner med, at det inden for to-tre år vil overhale industri-segmentet som virksomhedens største område.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Læs mere om: Flux
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095