23948sdkhjf

Grundfos etablerer kompetencecenter i Ungarn

Med åbning af et europæisk kompetencecenter på ca. 1.000 m2 og en tredje fabrik på 25.000 m2 ekspanderer pumpekoncernen Grundfos med hovedkvarter i Danmark endnu en gang i Ungarn.
Efter åbningen af fabrikken 18. september og kompetencecentret 19. september beskæftiger Grundfos 1.500 medarbejdere i Ungarn.

Kompetencecentret skal bruges til at styrke og udvikle partnerskaberne med primært europæiske kunder, der bruger Grundfos-pumper og -pumpesystemer i fx erhvervsbyggerier, skoler, hospitaler, hoteller og boligblokke. Kunderne såvel som ledende salgsmedarbejdere fra primært Grundfos’ europæiske selskaber vil blive undervist i lokaler, der rummer det nyeste højteknologiske udstyr til bl.a. præsentationer i 3D.

Leder af kompetencecentret, Ole Tangsgaard, forklarer, at det nye ved Grundfos City er, at kundebesøg nu på professionel vis kan kombineres med rundvisning og træning. En nyoprettet gæsteservice hos Grundfos i Ungarn får til opgave at sikre, at kunder og medarbejdere får et både behageligt og udbytterigt ophold.

Direktør for det ungarske produktionsselskab Peter Sloth Karlsen glæder sig over, at koncernen endnu en gang har valgt Ungarn som hjemsted for en af sine centrale aktiviteter.

- Vi opfatter det som en stor anerkendelse, og vi glæder os til at invitere nøglekunder og medarbejdere hertil, så vi kan vise dem, hvad vi har at byde på, siger han.

Direktør for forretningsområdet Building Services, Lars Fournais, der har stået i spidsen for etableringen af kompetencecentret, forklarer hvorfor Ungarn er valgt som hjemsted for kompetencecentret.

- Placeringen ved fabrikkerne i Tatabanya er valgt, fordi der i forvejen kommer mange gæster for at se produktionen af de pumper, de aftager, fordi Ungarn har en central geografisk placering i Europa, og fordi Grundfos gerne vil vise kunderne, at koncernen har kompetencer andre steder end i Danmark, siger Lars Fournais.

Den nye ungarske Grundfos-fabrik er placeret i byen Székesfehérvár, 60 kilometer fra Budapest og 60 kilometer syd for Grundfos’ andre fabrikker i Tatabanya. Med den øges produktionsarealet i Ungarn med over 50 % og medarbejderstyrken med 25 %.

I første omgang skal fabrikken primært huse produktion, som er ved at blive flyttet fra koncernens fabrik i Langå. Ifølge Peter Sloth Karlsen er der et fortrinligt samarbejde mellem medarbejderne på fabrikkerne i Ungarn og Danmark for at få flytning og kompetenceudvikling til at foregå optimalt.

Kilde: Grundfos - www.grundfos.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078