23948sdkhjf

Rovsing indstillet på underskud

Rovsing, der udvikler systemer, software og elektronik til rumfart, har oplevet et lille fald i omsætningen og et negativt resultat af den primære drift. Virksomheden forventer at næste års resultat også bliver med negativt fortegn.
Af den netop offentliggjorte årsrapport fremgår det, at årets omsætning blev på 44,2 mio. kr., hvilket er et lille fald sammenlignet med året før, hvor omsætningen lød på 46,4 mio. kr.

Resultatet af den primære drift endte med et minus på 12,6 mio. kr., hvilket skal sammenholdes med 5,6 mio. kr. året før.

Kunderne er internationale organisationer og virksomheder, og Rovsing har en vækststrategi, der omfatter nye forretningsområder inden for forsvars- og transportindustrierne, hvor der i stigende grad er behov for Rovsings kompetencer inden for design, udvikling, test og kvalitetssikring af avancerede systemer til kritiske funktioner.

For regnskabsåret 2007/08 forventes en omsætning i området 50 mio. kr., mens Resultatet af den primære drift forventes at blive i niveauet minus 16 mio. kr.

Kilde: Årsrapport 2006/07, Rovsing A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078