23948sdkhjf

Samsung vil lære af dansk design

I fremtiden skal Samsung ikke blot have den mest moderne teknik inkorporeret i produkterne. De skal også være veldesignede, og det skal danskerne lære dem.
For øjeblikket vrimler det med koreanske topchefer i Danmark. Det er elektronikgiganten Samsung, der vil studere, hvordan danskerne tackler opgaven med at skabe veldesignede produkter. Denne viden skal nemlig overføres til Samsungs egne produkter, som skal have et spark opad på branding-stigen. Det skriver Børsen.

- Samsung er lige nu i fase to, hvor det handler om at blive et endnu mere premium brand. De sidste ti år har vi talt meget om teknologi og chips, og det har været en fantastisk rejse. Men nu har vi brug for at tage et brandhop og blive endnu mere sofistikerede, og det skal vi lære af Danmark, udtaler Solvej Lee, der er landechef for Samsung i Danmark, til Børsen.

Helt konkret arbejder 30 personer med tilknytning til Samsung de næste to måneder på at skabe en billedbank med alt, hvad der rører sig inden for dansk design. Disse billeder skal inspirere koreanerne til at designe deres egne elektronikprodukter, så de kan holde trit med konkurrenter som Sony, Loewe – og danske B&O.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188