23948sdkhjf

Sonova genovervejer Resuond-køb

En ny dom i en lignende sag får nu schweiziske Sonova (tidligere Phonak) til at genoverveje købet at den danske høreapparatsproducent GN Resound.
I august nedlagde de tyske konkurrencemyndigheder forbud mod at fortsætte salgsprocessen i handelen mellem Sonova og Resounds moderselskab GN Store Nord, og det fik schweizerne til at droppe købet. I en lignende sag har den tyske højesteret nu dømt til fordel for det tyske udgiverselskab Springer, og dermed øjner Sonova et håb om, at købet af Resound alligevel kan lade sig gøre. Det skriver EPN med henvisning til Reuters og den tyske avis Handelszeitung.

- Nu kan GN Store Nord med reference til Springer-sagen fortsætte med at kæmpe sagen i retten, og vi vil helt sikkert gøre alt, hvad vi kan for at støtte dem, udtaler administrerende direktør i Sonova, Valentin Shapiro, til Handelszeitung.

Skulle GN Resound få medhold af den tyske højesteret, resterer dog stadig hovedretssagen, hvor de tyske konkurrencemyndigheder har nedlagt forbud mod selve salget. Og med mindre GN Resound vinder den sag, vil Sonova ikke komme med et nyt bud på den danske høreapparatsproducent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094