23948sdkhjf

Dansk fællesstand på CeBIT 08

TB Erhvervsmesser vil i samarbejde med Dimex ApS gentage succesen fra 2007 og arrangerer igen en dansk fællesstand på verdens største mødeplads for it- og telekommunikationsbranchen.
Derfor inviterer virksomheden interesserede, sammen med allerede tilmeldte virksomheder, til at tage del i den positive udvikling og benytte CeBIT 2008 som en platform for nye kontakter og gode forretninger.

I november afholdes to informationsmøder, hvor virksomheder kan høre mere om planerne for den danske fællesstand på CeBIT 08.

Første møde finder sted fredag den 2. november kl. 09.30-11.30 hos IT-Branchen. Børsen. Slotsholmsgade 1217 København K.

Andet møde finder sted onsdag den 14. november kl. 10.00-12.00 hos IT Forum Trekantområdet, Havneparken 2, 7100 Vejle

På møderne vil Rikke Lacoppidan fra Dimex ApS og Torben Bjerregaard fra TB Erhvervsmesser komme med indlæg og besvare spørgsmål. Ligeledes vil en af deltagerne fra fællesstanden i 2007 på mødet i København, Jacob Bendfeldt fra Excitor A/S fortælle om sine erfaringer med at deltage på fællesstanden.

Deltagelsen er gratis, men tilmelding til arrangementet er nødvendig. Tilmelding foregår til Rikke Lacoppidan eller Torben Bjerregaard .

Kilde: TB Erhvervsmesser - http://www.erhvervsmesser.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187