23948sdkhjf

Ericsson nedjusterer kraftigt

Svenske Ericsson tog sig lidt af en maveplasker, da man tirsdag fremlagde kvartalsregnskab. Man valgte at nedjustere forventningerne til indtjeningen med 4,5 mia. svenske kr. og blev eftertrykkeligt straffet af investorerne.
Det er indtjeningen på hovedforretningen mobilnetværk, der halter bagefter. Og det har fået Ericsson til at justere forventningerne til årsresultatet, så man nu regner med en indtjening på 5,6 mia. svenske kr. Dermed er der skåret en ordentlig luns af de oprindelige forventninger på 9,1 mia. svenske kr. Også forventningerne til årsomsætningen blev nedjusteret fra 45,4 mia. kr. til 43,5 mia. kr. Det skriver Berlingske Business.

- Der har været færre kunder, der har ønsket at opgradere de eksisterende mobilnetværk. Samtidig er det svært at se, at det skulle blive bedre foreløbig, forklarer Søren Linde Nielsen, aktieanalytiker i Jyske Bank, til Berlingske Business.

Investorerne reagerede med en sand afstraffelse af Ericsson-aktien, som i går sluttede med et minus på 23 %. Dermed mistede selskabet hele 82 mia. kr. af sin børsværdi på bare en enkelt dag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078