23948sdkhjf

Nilfisk køber sydafrikansk forhandler

Med virkning fra 1. januar 2008 overtager Nilfisk-Advance ejerskabet af sin sydafrikanske forhandler WAP South Africa (Pty) Ltd. Det sker som et led i Nilfisk-Advances planer om at ekspandere sine aktiviteter på såvel eksisterende som nye markeder.
WAP har i Sydafrika etableret en omfattende salgs- og serviceorganisation med 190 medarbejdere. Handelen tilfører Nilfisk-Advance en omsætning i størrelsesordenen 50 mio. kr.

WAP er en 30 år gammel virksomhed, der ejes af ledelsen af selskabet samt en ekstern investor. Virksomheden har igennem en årrække som eneforhandler serviceret det sydafrikanske marked med Nilfisk-Advance produkter. Der er således tale om en veletableret virksomhed med dybtgående kendskab til Nilfisk-Advances produktprogram og servicekoncepter.

Med overtagelsen af WAP vil Nilfisk-Advances muligheder for at øge salget på det sydafrikanske marked blive betydeligt styrket. Dette blandt andet som følge af muligheden for afsætning af et bredere produktprogram. Derudover vil det øge det danske selskabs muligheder for afsætning i de omkringliggende lande i Afrika, hvortil WAP allerede i dag eksporterer.

Aftalen om overtagelsen af WAP er indgået som følge af den nuværende grundlægger og majoritetsaktionærs ønske om et generationsskifte i ledelsen indenfor en kortere årrække.

Købssummen er ikke offentliggjort.

Kilde: NKT Holding - http://www.nkt.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109