23948sdkhjf

Produktnyhed: Digital strømstyring

For nylig introducerede RS Components over 700 nye strømforsyninger i virksomhedens produktkatalog. Blandt dem findes der løsninger til digital strømstyring, en teknologi der gør designet af strømforsyningsløsningerne lettere og mere specifikke.
Digital strømstyring er en ny teknologi, som giver designere mulighed for at skræddersy deres strømforsyning til helt individuelle behov ved justering af parametre, herunder spænding og strøm over temperatur, overspænding, blæsehastighed, såvel som interne ”husholdnings-funktioner”. Endvidere er Real-Time system parametrisk definition og applikationsspecifik data-logning også en mulighed.

Stadig større strømstyringskrav
Behovet for digital styring i strømkonvertering og strømstyring kommer fra systemapplikationernes stadig større kompleksitet, herunder high-end computersystemer og telekommunikationsinfrastruktur.

Nutidens strømkonstruktioner har gjort strømstyring mere specifik med hensyn til strømforbrug, og dette kræver en meget nøjagtig styring. Strømomformere, der anvendes i visse applikationer indenfor kommunikation, datakommunikation, computere, industri, forsvar/rumfart, medicin og bærbart udstyr kan alle drage fordel af digital styring.

Inter-Integrated Circuit
En del af de nye digitale strømstyringer hos RS anvender I2C (Inter-Integrated Circuit), som er en enkel seriel kommunikationsbus designet af Philips til intern kommunikation i ét system. Fordelen ved at vælge en veletableret bus findes i en reduceret introduktionstid af produktet på markedet, og udvikling- og leveringstiden for modifikationen reduceres, idet det kun kræver enkle softwareopdateringer i stedet for at skulle designe hardware om. I2C anvendes til at overvåge spænding, strøm og temperatur m.m.

Kilde: RS Components - http://www.rsonline.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079